De-abia ieri a fost alaltaieri PDF

  Coperta Carte De-abia ieri a fost alaltaieri

  Iti doresti sa citesti cartea De-abia ieri a fost alaltaieri scrisa de Yoel Rippel si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea De-abia ieri a fost alaltaieri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii De-abia ieri a fost alaltaieri

  De-abia ieri a fost alaltaieri… – Yoel Rippel Yoel Rippel a inceput sa se intretina din scris inca din timpul stagiului militar: ii scria tatalui sau sa ii trimita bani… Dupa aceea a studiat dreptul la Universitatea din Tel Aviv, iar astazi are unul dintre cele mai bine cotate birouri de avocatura. In paralel, Yoel Rippel a scris de-a-lungul anilor versuri pentru melodii interpretate de cei mai mari cantareti israelieni, precum si scheciuri pentru starurile teatrului comic. A scris de asemeni scenariile unora dintre cele mai reusite programe ale televiziunii, emisiuni de mare succes, atat pentru televiziunea generala, cat si pentru cea educativa, a participat la programe de radio si de televiziune referitoare la subiecte artistice, ale comicului, dar si din sfera juridica, fiind distins cu „Premiul Radioteleviziunii”. In cartea pe care o prezentam acum, De-abia ieri a fost alaltaieri, autorul ne pune la dispozitie o serie de povestiri amuzante si totodata emotionante, despre viata comunitatii originarilor din Romania, despre educatie, relatii de familie, gastronomie, mama romanca, despre traditiile si folclorul lor, pe care le-a cunoscut inca din frageda copilarie petrecuta in Romania si care au lasat urme de nesters asupra sa. In afara de experienta personala si individuala a originarilor din Romania, autorul se refera si la inestimabila contributie a acestei valoroase comunitati la realizarea idealului sionist. Trebuie sa va avertizam ca povestirile cuprinse in aceasta carte sunt mult mai amuzante decat scurta prezentare de pe coperta exterioara……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca De-abia ieri a fost alaltaieri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.