Datorii uitate PDF

Coperta Carte Datorii uitate

Iti doresti sa citesti cartea Datorii uitate publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Datorii uitate de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Datorii uitate

Jean Bart, pe numele sau adevarat, Eugeniu P. Botez, s-a nascut in comuna Burdujeni, judetul Botosani, la 28 noiembrie 1874. Scriitorul a publicat, la inceput, sub pseudonimele literare Trotus si Gh. Rot, dar in cele din urma si-a luat ca nume literar pe cel al celebrului corsar francez din timpul lui Ludovic al Xl V-lea, Jean Bart. in 1916 a publicat volumul de nuvele ”Datorii uitate. Documente omenesti”, considerat de istoricii literari o ilustrare tipica a tezei poporaniste, prin care intelectualii proveniti din popor au obligatii morale fata de oamenii din mijlocul carora au plecat. CUPRINSDatorii uitatein cusca leului Badita Galca La conferinta Prima data O protestare postuma Raiul lupilor Scrisorile tatei Acasa si in razboiin ziua despartirii Din concentrare O inmormantare militara Amintiri din manevre Dupa douazeci de ani…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.