Darul iubirii PDF

  Coperta Carte Darul iubirii

  Iti doresti sa citesti cartea Darul iubirii scrisa de Victoria Alexander si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Darul iubirii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Darul iubirii

  Lady Elizabeth Effington pur si simplu nu mai poate sa se bucure de sarbatori. Cu zece ani in urma, in aceeasi perioada, si-a declarat cu indrazneala iubirea lui Sir Nicholas Collingsworth, dar acesta a respins-o si a plecat in America pentru a face avere. Acum, ramasa vaduva, Elizabeth afla cu groaza ca mostenirea de care beneficiaza nu este sub controlul ei, ci chiar a barbatului pe care nu mai doreste sa-l vada vreodata. Insa Nicholas nu are de gand sa conduca viata lui Elizabeth. Si descoperind ca tanara frivola din trecut s-a transformat intr-o femeie frumoasa si capabila, isi pune in gand sa o recucereasca. Si desi simte ca dragostea inflacarata pentru Nicholas este la fel de puternica ca altadata, atragatoarea vaduva refuza sa cada sub vraja celui care a parasit-o – acum un barbat chipes, sigur pe sine, foarte bogat si apreciat in societate. Nicholas nu este insa omul care sa dea inapoi si isi jura sa o faca pe Elizabeth sa accepte cel mai pretios dar pe care cineva il poate oferi – darul iubirii. Roman distins cu Reviewers’ Choice Award de Romantic Times Victoria Alexander se numara printre autorii ale caror romane sunt o prezenta constanta in topurile New York Times, USA Today si Publishers Weekly. A fost nominalizata de doua ori la prestigiosul premiu RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Darul iubirii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.