D’Artagnan contra Cyrano – Cavalerul Mystere PDF

Coperta Carte D'Artagnan contra Cyrano - Cavalerul Mystere

Iti doresti sa citesti cartea D’Artagnan contra Cyrano – Cavalerul Mystere publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea D’Artagnan contra Cyrano – Cavalerul Mystere chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii D’Artagnan contra Cyrano – Cavalerul Mystere

Cavalerul Mystere este primul din seria DArtagnan contra lui Cyrano, romanelor de aventuri de capa si spada, imitand vadit stilul lui Alexandre Dumas-tatal din a carei opera Paul Feval-fiul se inspira, continuand actiunea din Cei trei muschetari. Regele Louis XIII pare a fi dezinteresat de treburile statului, adevaratul conducator fiind Armand Duplessis, cardinal de Richelieu. Cavalerul Mystere, cu origine necunoscuta (de fapt fiu al Annei de Austria si al ducelui de Buckingham) se imprieteneste cu Cyrano de Bergerac. Cei doi se aliaza cu Anna de Austria si ducesa de Chevreuse impotriva cardinalului Richelieu si, mai ales, impotriva lui Giulio Mazarini, consilierul sau, care planuieste sa faca din Cavalerul Mystere instrumentul prin care Anne de Austria sa fie la ordinele sale. DArtagnan, locotenent de muschetari, apare abia in capitolul 13. Are 30 de ani si este loialitatea personificata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.