Dansul reincarnarii PDF

Coperta Carte Dansul reincarnarii

Iti doresti sa citesti cartea Dansul reincarnarii publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dansul reincarnarii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dansul reincarnarii

DUPA CE TRAIM, MURIM. IAR APOI?Un roman extrem de imaginativ despre un om care a trecut prin zece mii de reincarnari pentru a fi impreuna cu adevarata lui iubire – Moartea insasi. Mai primim inca o sansa? Zece mii de incercari, mai exact. Zece mii de ocazii de a trai cum trebuie. De a gasi un raspuns marilor intrebari. De a descoperi intelepciunea. De a deveni una cu totul. Milo a avut deja parte de 9 995 de sanse pana acum si mai are doar cinci pentru a-si castiga locul in Sufletul universal. Daca nu va reusi, il asteapta Neantul. Insa tot ce vrea Milo este sa ramana pentru totdeaunain bratele Mortii. Sau Suzie, cum ii spune el. Dar Suzie nu este doariubita lui Milo, de-a lungul nenumaratelor lui treceri prin Viata-de-apoi, este si motivul lui de a trai, literalmente, pe masura ce seavanta intr-o existenta dupa alta, rugandu-se ca, intr-o buna zi, sa numai fie nevoit sa plece de langa ea. Tristetea Reincarnarii nu este doaro poveste de dragoste cu totul speciala; fiecare calatorie din leagan pana in mormant ii ofera lui Milo cate o bucata din puzzle-ul cosmic –daca va reusi sa le puna pe toate la un loc la timpul potrivit, atunci va intelege ce inseamna sa fii o parte din ceva mai mare decat infinitul. De un farmec macabru asemanator operelor lui Neil Gaiman si de un comic plin de intelepciune precum cele ale lui Vonnegut, Tristetea Reincarnarii a lui Michael Poore este povestea a tot ceea ce face viata sa fie profunda, frumoasa, absurda si trista….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.