Danseaza cu mine PDF

  Coperta Carte Danseaza cu mine

  Iti doresti sa citesti cartea Danseaza cu mine scrisa de Susan Elizabeth Phillips si publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Danseaza cu mine chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Danseaza cu mine

  Cand viata ii arunca in cale inca o tragedie, Tess Hartsong, o tanara vaduva, isi gaseste refugiul in Tempest, un mic orasel aflat in muntii din Tennessee. Inconjurata de natura, Tess spera sa isi aline inima ranita si sa gaseasca linistea de care are nevoie pentru a se vindeca. Dar in loc de pace si solitudine, intalneste o pereche iesita din comun: Ian North, un artist faimos si enigmatic, aflat in cautarea inspiratiei pierdute, si Bianca, o tanara de o frumusete aproape nepamanteana, cu multe secrete neobisnuite. Alaturi de ei, Tess este atrasa fara voie intr-o alta tragedie neasteptata. Astfel, viata ii este complicata de un bebelus care are nevoie de ea, de un grup de adolescenti care o provoaca in nenumarate feluri si de localnicii suspiciosi in privinta strainilor. Iar Ian, acest barbat dificil, incapatanat, cu sufletul chinuit, care o face pe Tess sa puna la indoiala tot ce stia, se dovedeste a fi cea mai mare complicatie dintre toate. In fuga ei spre noua viata care aduce atat de multe schimbari, Tess nu poate sa nu se intrebe – s-a pierdut de tot pe sine… sau si-a gasit, intr-adevar, viitorul? „ O poveste tulburatoare despre implinirea ca femeie, despre o inima greu de imblanzit si despre puterea mereu vindecatoare a iubirii .“ ( Library Journal ) SUSAN ELIZABETH PHILLIPS a scris 24 de romane traduse in 30 de limbi si aparute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly si USA Today….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Danseaza cu mine este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.