Dani eroul de zahar PDF

  Coperta Carte Dani eroul de zahar

  Iti doresti sa citesti cartea Dani eroul de zahar scrisa de Veronica Iani, Cristina Stoian si publicata de editura Life Learning Education? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dani eroul de zahar chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dani eroul de zahar

  Cartea Dani, eroul de zahar este dedicata, in special, copiilor care sufera de diabet si familiilor acestora. Insa, ne dorim ca prin aceasta povestire si restul copiilor sa afle despre lupta pe care o au de dus cei diagnosticati cu diabet. Cand esti copil si esti anuntat ca ai o boala cu care trebuie sa traiesti toata viata, este foarte greu sa intelegi de ce trebuie ca tocmai tu sa treci prin asa ceva. De aceea, acesti copii au nevoie sa fim alaturi de ei, fie ca le suntem colegi sau prieteni….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dani eroul de zahar este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.