Dama de companie PDF

  Coperta Carte Dama de companie

  Iti doresti sa citesti cartea Dama de companie scrisa de Susana Thorson si publicata de editura Alcris? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dama de companie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dama de companie

  Nevoita sa plece din casa parohiala dupa moartea tatalui, Elizabeth Miller ajunge dama de companie a batranei marchize de Powis din Cornwall. Disperata sa-l aduca acasa pe nepotul ei Yorke, plecat in Africa de Sud pentru cercetari medicale, marchiza decide sa-l viziteze insotita de Elizabeth. Intalnirea tinerei cu fermecatorul marchiz pare sa fie solutia dorita de bunica lui….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dama de companie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.