Dactilografa cea noua PDF

  Coperta Carte Dactilografa cea noua

  Iti doresti sa citesti cartea Dactilografa cea noua scrisa de Suzanne Rindell si publicata de editura Corint Logistic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dactilografa cea noua chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dactilografa cea noua

  Rose Baker este dactilografa la o sectie de politie din New York, unde consemneaza cu atentie marturiile infractorilor. Cu cateva apasari pe taste, ea le pecetluieste soarta. Si, desi zi de zi noteaza relatari despre crime pasionale, impuscaturi, batai si alte fapte ingrozitoare, de indata ce isi termina programul, ea redevine o doamna fara cusur, asa cum a fost educata in copilarie de maicute. Pana cand este angajata dactilografa cea noua: eleganta si cocheta Odalie. Rose se lasa ademenita de farmecul lui Odalie, care o initiaza in lumea interlopa stralucitoare si luxoasa din New Yorkul anilor nebuni. Insa ceea ce debuteaza ca o simpla fascinatie se transforma treptat intr-o obsesie din care s-ar putea ca Rose sa nu-si mai revina niciodata. ” Daca v-a placut Fata disparuta, veti savura si Dactilografa cea noua … De departe cea mai buna carte a verii. ” ( Greenwich Time )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dactilografa cea noua este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.