D de la datornic PDF

Coperta Carte D de la datornic

Iti doresti sa citesti cartea D de la datornic publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea D de la datornic chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii D de la datornic

Clientul a angajat-o pe Kinsey Millhone pentru o misiune usoara – trebuia doar sa ii inmaneze un cec de douazeci si cinci de mii de dolari unui pusti de cincisprezece ani. Putin neobisnuit, putin prea usor, dar Kinsey a acceptat la randul ei, ca plata, un cec de la Alvin Limardo. Un cec care se dovedi fals, de la un barbat care se prezentase sub un nume fals. In realitate se numea John Daggett, un betiv inrait, cu un cazier gros cat o carte de telefon si cu o reputatie pentru afacerile necurate. Dar nu era doar un om plin de datorii. Cand Kinsey l-a revazut, nu mai era decat un cadavru – o moarte care i-a bucurat pe destui. Dar cum obligi un mort sa iti achite ceea ce iti datoreaza?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.