Cunoasterea mediului. Manual pentru clasa I PDF

Coperta Carte Cunoasterea mediului. Manual pentru clasa I

Iti doresti sa citesti cartea Cunoasterea mediului. Manual pentru clasa I publicata de editura Sigma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cunoasterea mediului. Manual pentru clasa I chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cunoasterea mediului. Manual pentru clasa I

Lucrarea propune o abordare moderna, eficienta si stimulativa a programei scolare in vigoare. Ofera sugestii pentru desfasurarea lectiilor si valorifica cunostintele dobandite de elevi pana la varsta de scolarizare. Este atat un instrument care ajuta la conturarea aptitudinilor, competentelor si atitudinilor elevilor, cat si un suport pentru invatatori privind desfasurarea eficienta a demersului didactic….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.