Cumpana apelor PDF

Coperta Carte Cumpana apelor

Iti doresti sa citesti cartea Cumpana apelor publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cumpana apelor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cumpana apelor

Aceasta carte face parte din colectia Biblioteca Rao a editurii Rao. Felix nu este neaparat un erou in adevaratul inteles al cuvantului. Desi e curajos si inteligent, el sufera de o boala rara. Parintii sai il duc intr-o excursie pe care si-o dorea de mult, in Costa Rica, unde vrea sa viziteze Cumpana Apelor, locul unde apele Oceanului Atlantic si oceanului Pacific se separa. Acolo Felix lesina si i se intampla ceva extraordinar. Cand se trezeste din lesin constata ca se afla intr-o lume pe dos, unde magia e reala si oamenii sunt considerati fiinte mitice. Sub indrumarea lui Ironclaw un brazel cu o pasiune pentru matematica si alaturi de o fetita-creata cu numele de Betony, Felix incepe o aventura minunata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.