Cum supravietuim in salbaticie. Ghid detaliat al metodelor de supravietuire in conditii extreme PDF

Coperta Carte Cum supravietuim in salbaticie. Ghid detaliat al metodelor de supravietuire in conditii extreme

Iti doresti sa citesti cartea Cum supravietuim in salbaticie. Ghid detaliat al metodelor de supravietuire in conditii extreme publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cum supravietuim in salbaticie. Ghid detaliat al metodelor de supravietuire in conditii extreme de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cum supravietuim in salbaticie. Ghid detaliat al metodelor de supravietuire in conditii extreme

Dave Pearce – expert in tehnici de supravietuire in conditii extreme, fost membru al echipelor de commando din Marina Regala Britanica se poate mandri cu faptul ca a calatorit in foarte multe regiuni ale globului, ajungand chiar in cateva dintre cele mai neospitalieer locuri. Aptitudinile sale in ceea ce priveste supravietuirea se datoreaza participarii nemijlocite la foarte multe astfel de situatii. Din cuprins: – echipament esential – orientare in teren – campare – hrana – primul ajutor – salvare – arctic si polar – munti – munti – jungla – desertul arid – oceane…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.