Cum suntem. O psihologie a rutinei PDF

  Coperta Carte Cum suntem. O psihologie a rutinei

  Iti doresti sa citesti cartea Cum suntem. O psihologie a rutinei scrisa de Vincent Deary si publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum suntem. O psihologie a rutinei chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cum suntem. O psihologie a rutinei

  La 40 de ani, psihoterapeutul Vincent Deary isi paraseste locul de munca din Londra, isi vinde casa si se muta la Edinburgh pentru a scrie o carte despre… schimbare. Tinta sa nu este o lucrare de psihologie populara, despre cazurile clinice, ci o scriere autentica despre propria sa viata, despre familia sa, despre prietenii sai, un proiect ambitios de a aduce impreuna, intr-o viziune coerenta, teorii cunoscute referitoare la natura umana si la tehnologiile schimbarii. Pentru a vedea cum suntem, cum arata viata noastra normala, nu e nevoie sa privim prea in profunzime. Caci lumea noastra este mica. Oamenii sunt creaturi ale obisnuintei: isi construiesc un drum in viata, il consolideaza, se instaleaza comod in el si tind sa nu-l mai paraseasca. In cea mai mare parte a vietii traim pe pilot automat. Ne place sa traim astfel. Dar apoi, inevitabil, intervine ceva ce ne scoate de pe drumul batatorit al rutinei si ne pune in fata marii provocari a schimbarii. Cum ne comportam odata confruntati cu aceasta veritabila criza, ce strategii adoptam si care sunt pasii pe care-i urmam pentru a ne instala cat mai rapid si mai confortabil intr-o noua lume mica sunt teme pe care autorul le trateaza, inainte de toate, cu un viu interes personal….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cum suntem. O psihologie a rutinei este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.