Cum sa treci peste doliu PDF

Coperta Carte Cum sa treci peste doliu

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa treci peste doliu publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cum sa treci peste doliu de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cum sa treci peste doliu

Doliul poate fi legat de moartea unei fiinte dragi, dar si de ruperea unei relatii de dragoste, de parasirea tarii natale, de pierderea casei, a locului de munca sau a unei afaceri, de iesirea la pensie sau de disparitia animalului nostru de companie. In toate aceste cazuri, care reprezinta de fapt niste traume, ne simtim pierduti, iar relatiile noastre cu lumea se schimba si devin problematice. Cele doua autoare ne propun aici un adevarat ghid pentru iesirea din doliu si regasirea linistii interioare:- Care sunt etapele doliului- Cum sa facem fata stresului provocat de un eveniment foarte dureros- Cum sa ne bucuram din nou de viata…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.