Cum sa traim in ziua de astazi. Scrisori despre viata duhovniceasca PDF

Coperta Carte Cum sa traim in ziua de astazi. Scrisori despre viata duhovniceasca

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa traim in ziua de astazi. Scrisori despre viata duhovniceasca publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa traim in ziua de astazi. Scrisori despre viata duhovniceasca chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa traim in ziua de astazi. Scrisori despre viata duhovniceasca

Dintre duhovnicii vestiti ai Rusiei vremurilor din urma, igumenul Nikon Vorobiov a ramas in constiinta poporului credincios ca unul dintre cei mai mari invatatori ai pocaintei. Cuprinzatoarea colectie a scrisorilor adresate de el fiilor si fiicelor duhovnicesti, publicata in numeroase editii, constituie de ani buni una dintre cartile de capatai ale crestinilor rusi, fiind un indrumar profund si cald, patruns de o adanca smerenie, pentru toti ortodocsii care se straduie sa aplice gandirea si invatatura Sfintilor Parinti la conditiile vietii contemporane. Suntem convinsi ca si cititorilor romani, care au prilejul de a parcurge pentru prima data aceasta minunata carte patrunsa de duh patristic, glasul Cuviosului Nikon, care a trecut prin scoala aspra a inchisorilor comuniste si a presiunii psihologice omniprezente in statul ateu, le va darui iar si iar sfatul si sprijinul de care au nevoie in clipele de nedumerire si incercare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.