Cum sa-ti dezvolti inteligenta emotionala. Cea mai eficienta metoda pentru a reusi in viata PDF

Coperta Carte Cum sa-ti dezvolti inteligenta emotionala. Cea mai eficienta metoda pentru a reusi in viata

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa-ti dezvolti inteligenta emotionala. Cea mai eficienta metoda pentru a reusi in viata publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa-ti dezvolti inteligenta emotionala. Cea mai eficienta metoda pentru a reusi in viata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa-ti dezvolti inteligenta emotionala. Cea mai eficienta metoda pentru a reusi in viata

Avem cu totii o inteligenta „”teoretica””, aceea care ne ajuta sa rezolvam probleme si sa dobandim cunostinte, dar mai exista si un alt fel de inteligenta, cea emotionala, care ne ajuta sa simtim lucrurile, sa ne conectam la intuitia noastra pentru a trai in armonie cu noi insine si cu ceilalti. Dezvoltarea acestei inteligente emotionale ne permite sa comunicam mai bine, sa fim mai linistiti si mai fericiti. In aceasta carte care il invita la o adevarata descoperire de sine, cititorul interesat de implinirea personala si profesionala va gasi explicatii teoretice, studii de caz, dar si numeroase exercitii si teste ce ii vor permite, in acelasi timp, sa inteleaga, dar si sa se pregateasca pentru a aplica inteligenta emotionala in toate domeniile vietii sale. Principiile inteligentei emotionale:- Cele patru stadii ale afirmarii de sine- Dobandirea autonomiei afective- Importanta autenticitatii in relatia cu ceilalti Gilles Corcos este coach, fondatorul Scolii Sistemice de Inteligenta Emotionala. Inginer de formatie, este pionierul inteligentei emotionale in Franta si participa la programe de aplicare a acesteia in companii, in domeniul sanatatii si in cel al educatiei. Preda la Paris-I-Panthon-Sorbona si la Institutul International de Management din cadrul Conservatorului National de Arte si Meserii. De acelasi autor: Developpez vos competences emotionnelles (2010). Corinne Vilder este jurnalista; scrie articole privitoare la arta de a trai, psihologie si dezvoltare personala. De aceeasi autoare: Je vais etre papa (coautoare, 2000), Belle-mere, belle-fille: ou Comment s’entendre avec la mere de l’autre (coautoare, 2015)….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.