Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres PDF

Coperta Carte Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres

Fiecare parinte isi doreste ca, inca din primii ani de scoala, copilul lui sa asimileze cat mai temeinic notiunile si deprinderile care ii vor asigura un bun start in viata. Insa cand vine vorba despre „temele pentru acasa”, tentatiile desenelor animate si jocurilor video, cantitatea uneori prea mare de exercitii si programul haotic al copilului transforma temele in corvoada, nervi si plansete. Bazandu-se pe zeci de ani de predare si consiliere psihoeducationala, autoarea ofera parintilor cele mai adecvate solutii pentru a-i ajuta pe copii sa devina mai ordonati, mai implicati si mai autonomi in rezolvarea temelor scolare. Pornind de la o serie de tehnici psihologice („lauda descriptiva”, „ascultarea reflexiva”, „recompense si masuri”), autoarea demonstreaza, cu nenumarate exemple, cum stabilirea unui program constant si previzibil pentru teme (inclusiv in perioadele de vacanta) poate imbunatati nu doar deprinderile de citit, scriere si memorare, dar si motivatia si increderea in sine a copilului. Cartea se adreseaza parintilor cu copii intre 4 si 14 ani, precum si invatatorilor si profesorilor de gimnaziu….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.