Cum sa te conectezi cu natura PDF

  Coperta Carte Cum sa te conectezi cu natura

  Iti doresti sa citesti cartea Cum sa te conectezi cu natura scrisa de Tristan Gooley si publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa te conectezi cu natura chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cum sa te conectezi cu natura

  Cum sa te conctezi cu natura? Dorinta de a ne conecta cu natura nu este comna. Majoritatea oamenilor nu baga de seama sunetele pasarilor din jur. Pot ignora cea mai splendida forma a unei flori salbatice si nu vad frumusetea insectei de la picioarele lor. „Cu siguranta”, i-am putea auzi spunand, doar acei geologi care au ales sa iasa din societate pot gasi o piatra interesanta. Aceasta este perspectiva comuna. Este o perspectiva pe care o au multi oarneni care si-ar dori sa aiba vieti mai interesante. Intr-o epoca a confuziei morale si practice, cartie de autocunoastere au nevoie iminenta de regadire si reabilitate. Colecti School of Life sustine aceasta diorectie discutand o serie de o serie de probleme ale vietii, printre care sanatatea mintala, banii, cariera, tehnologia si nevoia de a schimba lumea. Alain de Botton, Coordonatorul colectiei. TRISTAN GOOLEY este scriitor, navigator si explorator. Este autorul cartilor The Natural Navigator si The Natural Explorer. A scris pentru publicatii precum Sunday Times, The New York Times, Financial Times si Geographical Magazine.Tristan a condus expeditii pe cinci continente, a catarat munti din Europa, Africa si Asia, a navigat cu ambarcatiuni de dimensiuni mici pe oceanesi a zburat cu aeronave mici pana in Africa si Arctica. Este singura persoana in viata care a zburat si a navigat solo peste si prin Atlantic, fiind membru al institutului Regal de Navigatie si al Scietatii Geografice Regale….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cum sa te conectezi cu natura este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.