Cum sa spanzuri o vrajitoare PDF

Coperta Carte Cum sa spanzuri o vrajitoare

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa spanzuri o vrajitoare publicata de editura Young Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa spanzuri o vrajitoare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa spanzuri o vrajitoare

„”Cum sa spanzuri o vrajitoare”” da viata unor personaje fascinante din istoria vrajitoarelor din Salem, si le ofera sansa sa se elibereze, descoperind prietenia si dragostea. Dupa ce tatal ei se imbolnaveste brusc, Samantha Mathers e nevoita sa se mute impreuna cu Vivian, mama sa vitrega, in Salem. Viata intr-un nou oras se dovedeste a fi dificila, iar sa-si faca prieteni e inca si mai greu – caci Sam e descendenta preotului Cotton Mather, unul dintre barbatii responsabili pentru Procesele vrajitoarelor din Salem. Astfel, fara sa vrea, devine inamica unui grup de fete de la scoala. Cand in viata ei apar si o fantoma, si un blestem vechi de secole, iar oamenii din jur incep sa moara, Sam se trezeste aruncata direct in mijlocul unei vanatori de vrajitoare. Are ea puterea de a opri totul pana nu e prea tarziu? „”E un fel de intalnire intre Fete rele si ora de istorie, in cel mai bun mod posibil.”” – revista Seventeen””Adriana Mather scoate la lumina ce putem invata din lectiile despre Procesele vrajitoarelor din Salem cu privire la hartuirile din prezent, si ce putem face in legatura cu asta.”” – Bustle. com””Ii reuseste un echilibru atent intre ceva ce-ti da fiori, e amuzant si te pune pe ganduri.”” – NPR…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.