Cum sa obtii ceea ce vrei si sa vrei ceea ce ai. Un ghid practic si spiritual pentru obtinerea succesului personal PDF

Coperta Carte Cum sa obtii ceea ce vrei si sa vrei ceea ce ai. Un ghid practic si spiritual pentru obtinerea succesului personal

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa obtii ceea ce vrei si sa vrei ceea ce ai. Un ghid practic si spiritual pentru obtinerea succesului personal publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa obtii ceea ce vrei si sa vrei ceea ce ai. Un ghid practic si spiritual pentru obtinerea succesului personal chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa obtii ceea ce vrei si sa vrei ceea ce ai. Un ghid practic si spiritual pentru obtinerea succesului personal

John Gray, e autorul celor mai vandute carti despre relatii. A scris 17 volume, inclusiv Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, carte considerata ca „una dintre primele 10 carti care au influentat lumea in ultimii 25 de ani“. Cartile sale au fost vandute in peste 50 de milioane de exemplare, fiind traduse in peste 45 de limbi straine. Expert in comunicare si relatii recunoscut pe plan mondial, Dr. John Gray ii ajuta pe barbati si pe femei sa inteleaga, sa respecte si sa aprecieze diferentele dintre ei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.