Cum sa nu devii victima, cum sa nu mai fii victima PDF

Coperta Carte Cum sa nu devii victima, cum sa nu mai fii victima

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa nu devii victima, cum sa nu mai fii victima publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa nu devii victima, cum sa nu mai fii victima chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Cum sa nu devii victima, cum sa nu mai fii victima

Editie alcatuita de Dmitry Semenik Violenta este, din pacate, prezenta in viata multora dintre noi. In ciuda idealurilor afirmate de Evanghelie si a interdictiilor legii omenesti, ea continua sa intunece vieti, sa mutileze destine, sa-si lase amprenta distructiva asupra caracterului si personalitatii celor pe care ii afecteaza, cele mai vulnerabile categorii fiind femeile aflate in relatii cu barbati abuzivi, dar mai cu seama copiii, a caror suferinta – multa vreme subapreciata si neglijata – nu a putut sa nu atraga pana si atentia legislatorilor de la noi. Cartea de fata, care inmanuncheaza diversele perspective ale psihologilor ortodocsi, preotilor si, nu in ultimul rand, ale victimelor care au reusit sa se salveze si sa-si recapete bunastarea sufleteasca, ofera celor interesati puncte de reper intemeiate si premise trainice pentru a intelege mecanismele violentei, a o contracara si a evita tragicele urmari pe care aceasta le poate aduce in viata noastra si a celor din jurul nostru….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.