Cum sa navigam corect pe barcile cu panze. Echipament, veliere, tehnica, manevre PDF

Coperta Carte Cum sa navigam corect pe barcile cu panze. Echipament, veliere, tehnica, manevre

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa navigam corect pe barcile cu panze. Echipament, veliere, tehnica, manevre publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cum sa navigam corect pe barcile cu panze. Echipament, veliere, tehnica, manevre de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cum sa navigam corect pe barcile cu panze. Echipament, veliere, tehnica, manevre

In acest manual veti gasi cele mai importante informatii despre barcile mici si iahturile mari, manevrele de navigatie, siguranta la bord, cei mai importanti termeni ai vocabularului marinarilor si multe altele. Cu ajutorul acestor cunostinte de baza va va fi usor inca de prima data sa luati parte in mod activ la rutina de la bord si sa va implicati in exeutarea manevrelor. Regulile de baza explicate pe intelesul incepatorilor, coechipierilor si a amatorilor fara cunostinte anterioare.;Informatii compacte cu instructiuni pas cu pas, imagini si grafice colorate; Dotarea barcilor, echipamentul, plecarea si acostarea, vantul si vremea, tehnici de naviat, siguranta, permise de navigatie….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.