Cum sa mergi PDF

Coperta Carte Cum sa mergi

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa mergi publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa mergi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa mergi

„Stim ca destinatia noastra finala este cimitirul. De ce ne grabim oare sa ajungem acolo? De ce sa nu pasim in directia vietii, care este in momentul prezent? Daca practicam meditatia mersului chiar si pentrucateva zile doar, vom trece printr-o transformare profunda si vom invata cum sa ne bucuram de pace in fiecare moment al vieti noastre. Zambim, si nenumarate fiinte din tot cosmosul ne zambesc la randul lor – pa cea noastra e foarte adanca. Tot ce gandim, simtim si facem are efect asupra strabunilor nostri si asupra generatiilor viitoare si reverbereaza prin tot cosmosul.“ – Thich Nhat Hanh…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.