Cum sa livrezi fericire. Calea catre profituri, pasiune si scop PDF

Coperta Carte Cum sa livrezi fericire. Calea catre profituri, pasiune si scop

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa livrezi fericire. Calea catre profituri, pasiune si scop publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa livrezi fericire. Calea catre profituri, pasiune si scop chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa livrezi fericire. Calea catre profituri, pasiune si scop

In Cum sa livrezi fericire, Tony Hsieh, CEO-ul Zappos, ne impartaseste lectiile pe care le-a invatat in viata si in afaceri, de la inceputul cu administrarea unei ferme de rame si mai apoi a unei pizzerii, pana la Link Exchange, Zappos si multe altele. Scrisa intr-un ritm alert si foarte pragmatic, cartea lui Tony ne arata cum o cultura organizationala foarte diferita de cele traditionale reprezinta un model eficient de a atinge succesul si cum, prin a cauta sa-i faci fericiti pe cei din jurul tau, te poate face mult mai fericit si pe tine. Plateste-i pe noii angajati cu cate 2. 000 de dolari pentru a-si scrie demisia. Fa din customer service responsabilitatea intregii companii, nu doar a unui singur departament. Concentreaza-te asupra culturii organizationale si transforma acest aspect in prioritatea numarul unu. Foloseste-te de rezultatele cercetarilor din stiinta fericirii in administrarea afacerii tale. Ajuta-i pe angajati sa se dezvolte atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Cauta sa schimbi lumea. A, da, si incearca sa faci cat mai multi bani. Suna nebuneste? Toate acestea tin de procedura standard de operare de la Zappos, retailerul online cu vanzari anuale de 1 miliard de dolari. Dupa ce in 2009 a debutat ca cel mai bine plasat nou-venit in clasamentul anual al „Celor mai bune companii pentru care sa lucrezi“, realizat de revista Fortune, Zappos a fost achizitionat de Amazon. com, printr-o tranzactie evaluata la peste 1, 2 miliarde de dolari….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.