Cum sa invingi grijile si stresul PDF

Coperta Carte Cum sa invingi grijile si stresul

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa invingi grijile si stresul publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cum sa invingi grijile si stresul de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cum sa invingi grijile si stresul

„”Daca nu poti dormi, atunci trezeste -te si fa ceva in loc sa iti faci griji. Ingrijorarea te tine pe loc, nu lipsa somnului.”” Dale Carnegie Atunci cand ne facem griji pentru o situatie fie aceasta reala sau imaginara, nu numai ca ne consumam energia vitala, dar viata noastra personala si cariera au si ele de suferit. Stresul ne reduce capacitatea de a face fata in mod eficient unei situatii, ne oboseste, ne slabeste si ne poate imbolnavi. Este asadar important sa invatam cum sa scapam de micile iritari, de maruntele agasari din viata de zi cu zi, care ne pot dezechilibra si ne pot consuma chiar mai multa energie decat problemele mari pe care le avem de infruntat. Cartea iti ofera numeroase sugestii inspirate de Dale Carnegie pentru a tine ingrijorarea sub control, printre care:-Nu iti face grijipentru probleme marunte.-Inlocuieste ingrijorarea cu actiunea.-La locul de munca, fii bun in ceea ce faci, fii vizibil, optimist si flexibil.-Nu-ti lasa dusmanii sa capeteputere asupra ta.-Nu-ti mai fie frica de lucruricare poate nu se vor intampla niciodata.-Nu-ti fie teama de schimbare.””…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.