Cum sa imbunatatim relatiile cu parintii PDF

Coperta Carte Cum sa imbunatatim relatiile cu parintii

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa imbunatatim relatiile cu parintii publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa imbunatatim relatiile cu parintii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa imbunatatim relatiile cu parintii

„In viata adulta, de sine statatoare, nu intram in conditii egale. Unii sunt mai increzatori in sine, mai capabili sa iubeasca si sa ierte, altii sunt mai dependenti, mai slabi, mai anxiosi si mai nefericiti si cauza principala consta in relatiile noastre cu parintii. Nu degeaba se spune ca toate problemele noastre vin din copilarie. Din fericire insa, ne putem schimba relatiile cu parintii nostri si astfel ne putem schimba pe noi insine, ne putem schimba viata. O astfel de schimbare ne va imbunatati radical viata. Vom putea sa comunicam cu totul altfel cu cei pe care ii iubim: cu sotul, cu sotia, cu copiii. Vom avea o altfel de relatie cu Dumnezeu fiindca omul transfera fara sa vrea relatia pe care o are cu tatal sau asupra relatiei cu Tatal Ceresc si, bineinteles, va deveni mai sanatoasa atitudinea noastra fata de noi insine: in sfarsit, vom fi capabili sa ne acceptam, si vom avea mai multa dorinta si putere sa ne schimbam in bine. Suntem convinsi ca veti reusi, cu ajutorul acestei carti, sa indepliniti sarcina continuta in denumirea cartii si astfel sa va imbunatatiti viata. Puteti invinge neiubirea prin iubire, va puteti schimba soarta.“ – Dmitry Semenik…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.