Cum sa fii fericita in dragoste si casatorie PDF

Coperta Carte Cum sa fii fericita in dragoste si casatorie

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa fii fericita in dragoste si casatorie publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa fii fericita in dragoste si casatorie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa fii fericita in dragoste si casatorie

Oricine isi doreste sa fie fericit in dragoste, sa aiba o casnicie reusita, o viata de familie implinita. In realitate, acest vis este adeseori distrus de nemultumirile care se tot aduna si de senzatia apasatoare a neimplinirii. In locul armoniei si fericirii ne coplesesc depresia si senzatia pustietatii launtrice. Profesor doctor Valentina Moskalenko, psihiatru si psihoterapeut cu peste jumatate de secol de experienta, ne dezvaluie in cartea de fata cauzele ascunse ale dureroaselor esecuri ce intuneca aceasta parte, de o importanta cruciala, a vietii noastre. Ce ne impiedica sa avem o viata de cuplu senina si aducatoare de bucurie, o casnicie cu adevarat reusita? Ce putem face pentru a elimina problemele mari si amenintatoare sau marunte si sacaitoare care ne strica bucuria de a trai, de a fi alaturi de omul drag, de a ne simti realizati in viata de familie? Suntem convinsi ca aceasta carte va va oferi, macar in buna parte, raspunsurile de care aveti atata nevoie. Tradus de Adrian Tanasescu?Vlas…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.