Cum sa fii de-a dreptul… uluitoare PDF

Coperta Carte Cum sa fii de-a dreptul... uluitoare

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa fii de-a dreptul… uluitoare publicata de editura Corint Junior? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa fii de-a dreptul… uluitoare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa fii de-a dreptul… uluitoare

Decizii, decizii, decizii… Niciodata nu-ti dau pace, dar nu te stresa – preia comanda si rezolva problemele!Ghidul practic Cum sa fii de-a dreptul… uluitoare te va ajutasa iei niste hotarari incredibil de inteligente. Invata cum:• sa te faci remarcata de tipul care-ti place la nebunie;• sa faci fata suisurilor si coborasurilor din relatii;• sa vorbesti cu parintii;• sa fii multumita de felul in care arati;• sa iti dai seama cum va arata viitorul tau. Este mult mai usor decat iti imaginezi sa obtii exact ceea ce-ti doresti la scoala sau de la prieteni, iubiti sau parinti….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.