Cum sa devii mentalist! PDF

  Coperta Carte Cum sa devii mentalist!

  Iti doresti sa citesti cartea Cum sa devii mentalist! scrisa de Timon Krause si publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa devii mentalist! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cum sa devii mentalist!

  Sa nu cumva sa te intorci acum, insa stii ce gandeste persoana din spatele tau despre tine? Nu? Atunci ar trebui sa citesti aceasta carte. Timon Krause iti destainuie trucuri secrete cu care vei putea citi oamenii, recunoaste minciunile, influenta interlocutorii si folosi in totalitate propria minte. Nu conteaza ce meserie ai sau cat de bine cunosti oamenii. In cadrul acestui program de 24 ore vei cunoaste cele mai eficiente tehnici ale mentalistilor, cu ajutorul carora vei putea face oamenii sa actioneze asa cum iti doresti Ideea de baza: interlocutorii tai nu se vor simti manipulati, ci cu adevarat convinsi. Poti sa devii si tu o persoana care citeste ganduri! „Indiferent cum iti petreci timpul, nu imi doresc nimic mai mult, decat sa ai succes. Daca tehnicile de comunicare din aceasta carte te vor ajuta, atunci asta ma va face cu atat mai fericit. Sa intelegem ce se intampla in capul nostru si in cel al oamenilor de langa noi ne confera un avantaj urias. Cu totii suntem mentalisti. Bine ai venit in calatoria noastra!” – Timon Krause…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cum sa devii mentalist! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.