Cum sa creezi o aplicatie de un miliard de dolari PDF

Coperta Carte Cum sa creezi o aplicatie de un miliard de dolari

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa creezi o aplicatie de un miliard de dolari publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa creezi o aplicatie de un miliard de dolari chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum sa creezi o aplicatie de un miliard de dolari

Popularitatea fenomenala a aplicatiilor reprezinta probabil cea mai mare oportunitate de afacere din istorie. Acum, pentru prima data, George Berkowski dezvaluie secretele dezvoltarii aplicatiilor care au produs miliarde de dolari, pentru a va arata cum va puteti crea propria afacere de succes in domeniu. Daca doriti sa intelegeti cum puteti construi noul WHATSAPP, SNAPCHAT, CANDY CRUSH, INSTAGRAM sau UBER, trebuie sa cititi aceasta carte.””Aflandu-se printre cei mai avizati oameni in domeniul digital, George Berkowski stie cum sa construiasca afaceri care sa evolueze rapid. Nu porniti una pe cont propriu fara sa ii ascultati sfatul.”” – David Rowan, editor, Wired Magazine””O calatorie exuberanta, dar detaliata cu rigurozitate, asupra procesului unei afaceri bazata pe crearea de aplicatiile mobile.”” – Jeffrey F. Rayport, Harvard Business School””Prima carte care arunca o privire detaliata, din spatele scenei, asupra lumii aplicatiilor mobile. Obligatoriu de citit pentru oricine isi doreste sa stie de ce anume are nevoie pentru a transforma o aplicatie intr-o afacere de succes.”” – Hugo Barra, vicepresedinte Xiaomi si fost vicepresedinte Android Product Management, Google””O patrundere fascinanta in lumea aplicatiilor de miliarde de dolari. Lectura esentiala pentru oricine isi propune sa construiasca urmatoarea aplicatie dezirabila.”” – Michael Acton Smith, fondatorul Mind Candy (creatorii aplicatiei Moshi Monsters)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.