Cum sa biruim nedreptatea. Indrumar pentru linistea inimii PDF

  Coperta Carte Cum sa biruim nedreptatea. Indrumar pentru linistea inimii

  Iti doresti sa citesti cartea Cum sa biruim nedreptatea. Indrumar pentru linistea inimii scrisa de Vasilios Bacoianis si publicata de editura Editura Tabor? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum sa biruim nedreptatea. Indrumar pentru linistea inimii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cum sa biruim nedreptatea. Indrumar pentru linistea inimii

  Tema cartii de fata este actuala si provocatoare. Actuala, pentru ca, zi de zi, nedreptatim sau suntem nedreptatiti. Provocatoare, pentru ca ne poarta in inima crestinismului, acolo unde rasuna porunca: Iubiti pe vrajmasii vostri (Mt. 5, 44). Astfel, omul se situeaza mereu intre doi poli: pe de-o parte, instinctul dreptatii, sadit in sufletul sau, il face sa revendice instaurarea dreptatii ori de cate ori aceasta e incalcata, iar, pe de alta parte, porunca de a-si iubi vrajmasii ii cere sa-si depaseasca firea, sa-si rastigneasca eul, sa nu-si faca dreptate. Pare o contradictie. Arhimandritul Vasilios Bacoianis ne propune un itinerariu interesant, usor de parcurs, presarat cu pilde pline de talc si cuvinte ale Sfintilor Parinti, prin care sa dezlegam acest paradox si sa putem discerne cand si in ce fel sa cautam dreptatea pentru noi insine si pentru ceilalti. Aceasta carte exploreaza cele mai recente inovatii in sectorul biomedical si  deschide o fereastra spre viitor. Terapia si ingineria genetica, nanotehnologia, clonarea umana reproductiva si cea asa-zisa „terapeutica” sunt expuse de autor foarte clar pentru a-l conduce pe cititor inspre reflectia etica. Alaturi de aceste realitati, autorul exploreaza si sectoare ale stiintei care par rezervate fanteziei: crearea de cyborgi, realizarea de transplanturi care ne ranesc si ne modifica propria identitate, conceperea si purtarea unei sarcini fara a fi nevoie de un tata sau de o mama si de pantecele ei vital.  Ne aflam in fata unui pasaj evolutiv necesar? Trebuie sa fim noi insine autorii propriei noastre imbunatatiri printr-o selectie nenaturala?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cum sa biruim nedreptatea. Indrumar pentru linistea inimii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.