Cum sa ajungi la 100 de ani…fara regrete. Un program anti-age PDF

Coperta Carte Cum sa ajungi la 100 de ani...fara regrete. Un program anti-age

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa ajungi la 100 de ani…fara regrete. Un program anti-age publicata de editura House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cum sa ajungi la 100 de ani…fara regrete. Un program anti-age de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cum sa ajungi la 100 de ani…fara regrete. Un program anti-age

Cum ajungi la 100 de ani? Pai trebuie sa duci o viata sanatoasa si echilibrata. In teorie suna bine, dar in practica lucrurile sunt un pic mai dificile, insa nu imposibile. Oricum, daca ai pus mana pe cartea asta, primul pas e facut. Dr. Soly Bensabat, o personalitate a lumii medicale, elev al faimosului Hans Selyé supranumit „parintele stresului“ s-a decis sa ofere publicului larg descoperirile pe care le-a facut in mai bine de 20 de ani de practica si cercetare. Pediatru la origine, a inceput sa se intrebe cum poate prelungi sanatatea adultului pentru a-i permite sa infrunte fara teama varsta si consecintele ei. Raspunsurile pe care le-a aflat sunt incluse toate in paginile acestui manual de viata lunga. El explica foarte clar mecanismele imbatranirii, si propune o abordare medicala globala in diferite etape precum: realizarea examenelor si investigatiilor pentru depistarea riscurilor care compromit speranta de viata; elaborarea unui program personalizat propriu fiecarui individ impartit in sapte obiective principale, in special o dietetica si o psihologie a longevitatii, o echilibrare a carentelor si deficitelor, un aport de suplimente nutritionale dinamizante…Care ar fi motoul acestei carti? Chiar vorbele autorului: „Sa imbatranim frumos inseamna sa traim mai bine.“…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.