Cum’ Prima mea carte de intrebari PDF

Coperta Carte Cum' Prima mea carte de intrebari

Iti doresti sa citesti cartea Cum’ Prima mea carte de intrebari publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum’ Prima mea carte de intrebari chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum’ Prima mea carte de intrebari

Cum? Iata o intrebare pe care copiii o pun zilnic, despre multe lucruri. Cu ajutorul acestei carti, parintii pot oferi raspunsuri precise, fascinante si specifice varstei micutilor. Peste 300 de imagini color stralucitoare dau viata unei lumi, satisfacand curiozitatea si dorinta de amuzament a copiilor. Investigatii, jocuri si sfaturi pentru parinti incurajeaza activitatile interactive si extind experienta cartii dincolo de paginile ei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.