Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre PDF

Coperta Carte Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre

Iti doresti sa citesti cartea Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre publicata de editura Epica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre

Situata aproape de coada ierarhiei, „pe cea mai joasa treapta a scarii sociale – ma refer la persoanele din scoala care nu sunt platite pentru a se afla aici“ (dupa cum afirma autoarea), Maya nu a fost niciodata populara. Dar, inainte de a incepe clasa a opta se hotaraste sa inceapa un experiment social unic: sa isi petreaca urmatorul an urmand sfaturile dintr-un ghid de popularitate din anii 1950 scris de un fost manechin, Betty Cornell. Rezultatele efective sunt amuzante, dureroase si pline de surprize neasteptate. Relatata cu umor si cu gratie, calatoria Mayei ofera cititorilor de toate varstele un exemplu contemporan desavarsit de bunatate si incredere in sine si, totodata, o mai buna intelegere a ceea ce inseamna sa fii popular. Pot cumva moatele, centurile, vaselina, si un sirag de perle sa ajute o fata timida sa devenit populara? Maya Van Wagenen este pe cale de a afla….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.