Culisele puterii, House of cards, Vol. 1 PDF

Coperta Carte Culisele puterii, House of cards, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Culisele puterii, House of cards, Vol. 1 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Culisele puterii, House of cards, Vol. 1 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Culisele puterii, House of cards, Vol. 1

Culisele puterii este o poveste intunecata despre avaritie, coruptie si o ambitie imposibil de astamparat, un thriller clasic politic reinventat pentru o noua generatie. Cartea dezvaluie ca in orice tara pe coridoarele puterii domina jocurile de culise politice, intriga si pasiunea. Francis Urquhart detine toate secretele de pe scena politica si este gata sa le dea in vileag pentru a deveni prim-ministru. Mattie Storin este o tanara si tenace reporterita, cu un fler deosebit in a descoperi adevaratele pove ti ascunse in spatele unor personaje sau fapte. Cand descopera un complot despre intrigi si coruptie financiara la cel mai inalt nivel, isi jura ca va dezvalui adevarul. Dar pentru asta trebuie sa se lupte cu propriii demoni si sa riste totul, inclusiv viata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.