Culegere de hotarari judecatoresti pronuntate in materia medierii PDF

Coperta Carte Culegere de hotarari judecatoresti pronuntate in materia medierii

Iti doresti sa citesti cartea Culegere de hotarari judecatoresti pronuntate in materia medierii publicata de editura Universitara? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Culegere de hotarari judecatoresti pronuntate in materia medierii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Culegere de hotarari judecatoresti pronuntate in materia medierii

Editia a II-a, revazuta si amplu adaugita, cuprinzand inclusiv hotarari judecatoresti pronuntate in temeiul dispozitiilor Noului Cod civil Prima editie a acestui volum a demonstrat practic existenta medierii, urmarind aproape exclusiv popularizarea acesteia si cunoasterea practicilor instantelor judecatoresti, a doua editie structureaza si analizeaza pe larg hotararile, pronuntate in materia dreptului civil, comercial, a dreptului muncii si asigurarilor sociale, a dreptului administrativ, dar si in aceea a dreptului penal, in functie de obiectul lor, oferind, prin exemplele minutios selectate, un instrument rapid, simplu de consultat, practic si foarte util pentru mediatori, avocati si judecatori. Prin urmare, avem la dispozitie o lucrare complexa, cu note si comentarii atat din perspectiva magistratilor, dar si din aceea a mediatorilor, prezenti deopotriva in colectivul de lucru, organizat sub egida GEMME (Asociatia Magistratilor Europeni care sustin Medierea) – Sectiunea romana, a Consiliului de Mediere, a Centrului de Mediere Craiova si a Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.