Cu o noapte inainte PDF

  Coperta Carte Cu o noapte inainte

  Iti doresti sa citesti cartea Cu o noapte inainte scrisa de Wendy Walker si publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cu o noapte inainte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cu o noapte inainte

  Laura Lochner nu a avut niciodata noroc in dragoste. Devastata acum de esecul celei mai recente relatii, renunta la slujba si la apartament si se refugiaza acasa la sora sa, in oraselul din Connecticut in care copilarisera. Desi se simte inca bantuita de evenimentele tragice care i-au marcat viata, Laura este hotarata sa isi mai dea ultima sansa la dragoste alaturi de un barbat intalnit pe internet. Rosie Ferro si-a petrecut toata viata facandu-si griji pentru sora ei vesnic tulburata emotional. Neinfricata, dar fragila, Laura a riscat mereu totul in viata sentimentala, insa Rosie a fost intotdeauna pregatita sa o salveze. Intoarcerea Laurei, petrecuta din motive necunoscute familiei, ii intuneca lui Rosie viata linistita alaturi de sotul si de baiatul ei, iar tensiunea nu face decat sa se adanceasca odata ce Laura pleaca la misterioasa intalnire. Atunci cand Laura nu se intoarce acasa nici in dimineata urmatoare, Rosie se teme ca ceva ingrozitor trebuie sa se fi intamplat cu o noapte inainte. Sora ei nu raspunde nici la apeluri, nici la mesaje, iar informatii despre barbatul cu care urma sa iasa nu a lasat. Pe masura ce Rosie porneste intr-o cautare disperata a surorii ei, ingrijorarii ca acest barbat necunoscut ar fi putut sa ii faca rau i se adauga o noua temere – nu cumva Laura este cea care i-a facut lui rau? „Un roman de o inteligenta feroce, cu un ritm alert si, mai ales, cu adevarat surprinzator.” – A.J. FINN, autorul bestsellerului Femeia de la fereastra „Un roman care m-a tinut cu sufletul la gura inca de la primele pagini pana la finalul uluitor. O lectura captivanta!” – RILEY SAGER, autorul romanului The Last Time I Lied „Actiunea palpitanta te face sa gonesti pana la finalul acestui thriller care da dependenta.” – LIV CONSTANTINE, autoarea romanului The Last Mrs. Parrish „O intriga spiralata perfect tesuta.” – AIMEE MOLLOY, autoarea romanului O mama perfecta „Nu am putut lasa din mana CU O NOAPTE INAINTE – inca un mister fascinant scris de Wendy Walker. Va asteapta ceva extraordinar!” – B.A. PARIS, autoarea romanului In spatele usilor inchise „Dezvaluiri absolut socante […]. Un roman irezistibil.” – MARY KUBICA, autoarea romanului Fata cea buna „Un thriller ca un montagne russe […]. Imposibil de lasat din mana!” – MEGAN MIRANDA, autoarea romanului All the Missing Girls Wendy Walker a lucrat ca avocat specializat in dreptul familiei. Este autoarea romanelor Four Wives (2008), Social Lives (2009), All is Not Forgotten (2016) si Emma in the Night (2017). In prezent, locuieste in statul Connecticut si lucreaza la urmatorul ei roman….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cu o noapte inainte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.