Crucea lui Cross PDF

  Crucea lui Cross - James Patterson

  Iti doresti sa citesti cartea Crucea lui Cross scrisa de James Patterson? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Crucea lui Cross chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Crucea lui Cross PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Crucea lui Cross

  Detectivul si psihologul comportamental FBI Alex Cross se afla intr-un impas.

  Un criminal in serie face victime printre mamele tinere care se intretin din striptease, iar Cross asista la executia celui condamnat, cu ajutorul lui, pentru aceste omoruri. Dar apoi crimele continua, iar un bilet lasat la locul uneia dintre acestea si semnat „M” il vizeaza direct pe Cross. A fost un om nevinovat executat din cauza lui?

  Curand incep sa apar detalii ale unor cazuri vechi de zeci de ani, dusmani din trecutul detectivului si, in cele din urma, M ameninta sa-i rapeasca lui Cross tot ce are mai drag pe lume.

  Era evident de ce James Patterson este cel mai popular scriitor de thrillere. Pur si simplu nu are rival. – Jeffery Deaver

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Crucea lui Cross este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.