Cronicile frumoasei Mirha. Frumoasa si drumul oaselor vol. 1 PDF

Coperta Carte Cronicile frumoasei Mirha. Frumoasa si drumul oaselor vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Cronicile frumoasei Mirha. Frumoasa si drumul oaselor vol. 1 publicata de editura Smart Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cronicile frumoasei Mirha. Frumoasa si drumul oaselor vol. 1 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cronicile frumoasei Mirha. Frumoasa si drumul oaselor vol. 1

„”Pierduta in drumul spre lumi ciudate, spre trairi care ne surprind si ne hranesc orgolii ce deseori dispar atunci cand durerea scrasneste in firea plapanda, spre un EU interior ce oarecand si-a gasit zborul iar acum, isi cauta inima, Mirha ramane un simbol a tot ce poate fi mai profund, mai trist, mai complex si mai minunat intr-un suflet ratacitor. Imbratisand taceri, sarutand noaptea in acordurile viorii care pare ca poarta in sine un vals al gandurilor ce niciodata nu oboseste, nu doarme, nu suspina. Dincolo de povesti si drumuri, de vieti stinse si nedreptati ce sufoca fragilitatea umana, se afla un nou drum ascuns printre falduri de postav si catifea, printre dulciuri si torturi de martipan, in satra sau in palate, purtand pe sine visele tuturor celor care inca mai cred in frumoasa scanteie a unei inimi de copil. Am scris, am iubit, am suferit iar din toate acestea s-a nascut un personaj care alaturi de insotitoarele ei, sper sa va intre la suflet!Cine sunt eu? Povestea care spune povesti!””- Adrian Ionita (Padre A.)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.