Cronicile din Narnia 7′ ultima batalie PDF

Coperta Carte Cronicile din Narnia 7' ultima batalie

Iti doresti sa citesti cartea Cronicile din Narnia 7′ ultima batalie publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cronicile din Narnia 7′ ultima batalie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cronicile din Narnia 7′ ultima batalie

Premiata cu Carnegie Medal, Ultima batalie e concluzia unei povesti despre tinutul Narniei, unde trebuie sa-ti iei ramas-bun si unde incepe aventura. Inorogul spune ca oamenii sunt adusi in Narnia cand tinutul e framantat si tulbure. Iar acum Narnia se gaseste la ananghie. Un fals Aslan cutreiera tara. Singura speranta este ca Jill si Eustace, vechi prieteni ai Narniei, sa fie in stare sa-l gaseasca pe adevaratul Aslan si, astfel, sa readuca pacea in tinut. Sarcina lor e grea fiindca, asa cum spune Centaurul, „”Stelele nu mint niciodata, pe cand Oamenii si Fiarele, da””….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.