Cronica unei crime cu autor necunoscut PDF

  Cronica unei crime cu autor necunoscut - Florina Popescu

  Iti doresti sa citesti cartea Cronica unei crime cu autor necunoscut scrisa de Florina Popescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cronica unei crime cu autor necunoscut chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Cronica unei crime cu autor necunoscut PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Cronica unei crime cu autor necunoscut

  Cronica unei crime cu autor necunoscut este cel de-al doilea roman al scriitoarei Florina Popescu dupa debutul, in 2019, cu romanul cu intriga politista Dealuri in arsita, publicat de asemenea la Editura Letras.
   
  O crima comisa in ajunul Craciunului intr-o vila de pe o strada retrasa ridica multe semne de intrebare anchetatorilor. Sistemul de supraveghere se defecteaza chiar in dimineata omorului, iar vecinii, ocupati cu pregatirile de sarbatori, nu pot oferi niciun fel de informatii cu privire la vizitele primite de victima in acea zi.
  Datele culese la locul faptei sugereaza ca autorul este un apropiat al victimei sau cel putin un cunoscator al locului. In plus, nu lipsesc lucruri de valoare si nici nu sunt semne ca faptasul ar fi scotocit prin casa.
  In ciuda cercetarilor intreprinse de comisarul Mugur Preda si procuroarea Ligia Adam, ancheta ajunge intr-un impas.
   
  Lucrurile iau, insa, o turnura neasteptata odata cu atacul brutal, in propria casa, asupra partenerei de viata a victimei, conducand investigatiile intr-o directie noua.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cronica unei crime cu autor necunoscut este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.