Criminologie. Caiet de seminar PDF

  Criminologie. Caiet de seminar - Valerian Cioclei, Andra-Roxana Trandafir, Valentina Dinu, Florin-Cosmin Bobei, Dragos Pargaru

  Iti doresti sa citesti cartea Criminologie. Caiet de seminar scrisa de Valerian Cioclei, Andra-Roxana Trandafir, Valentina Dinu, Florin-Cosmin Bobei, Dragos Pargaru? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Criminologie. Caiet de seminar chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Criminologie. Caiet de seminar PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Criminologie. Caiet de seminar

  Lucrarea, structurata in 7 teme, reprezinta un instrument de lucru pentru seminare, urmand tematica Manualului de Criminologie. Caietul de seminar se doreste a fi un mijloc de fixare a cunostintelor de baza in aceasta materie, de aceea cuprinde intrebari, teme de reflectie, articole si studii de specialitate, teste grila.
   
  Din cuprins:
  • 60 intrebari
  • 22 teme de reflectie
  • 12 teme de dezbatere
  • 8 articole si studii de specialitate
  • 17 texte de comentat
  • 155 subiecte tip grila semideschisa si raspunsurile corecte

   

  Puncte forte:
  – mijloc de fixare a cunostintelor de baza
  – instrument de lucru pentru seminare
  – punctarea unor probleme care sa suscite discutii
  – exercitii pentru formarea abilitatii de a argumenta

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Criminologie. Caiet de seminar este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.