Crime infioratoare si talharii indraznete din a doua jumatate a secolului XIX in Romania PDF

Coperta Carte Crime infioratoare si talharii indraznete din a doua jumatate a secolului XIX in Romania

Iti doresti sa citesti cartea Crime infioratoare si talharii indraznete din a doua jumatate a secolului XIX in Romania publicata de editura Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Crime infioratoare si talharii indraznete din a doua jumatate a secolului XIX in Romania de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Crime infioratoare si talharii indraznete din a doua jumatate a secolului XIX in Romania

Cuprins Prefata Lista hartilor, graficelor si a tabelelor INTRODUCERE CAPITOLUL I CRIMINALITATE SI SOCIETATE IN EUROPA 1750-1914 I. 1 Statul modern si criminalitatea: supraveghere, control si pedepsire I. 2 Legislatia penala si criminalitatea I. 3 Teoretizari privind criminalitatea I. 4 Reprezentarea criminalitatii in presa si in literatura CAPITOLUL IICRIMINALITATE SI SOCIETATE IN ROMANIA IN A DOUA JUMATATE A SECOLULUI AL XIX-LEA II. 1 O privire generala asupra societatii romanesti II. 2 Statul si criminalitatea in Romania II. 3 Legislatia penala II. 4 Criminologie si modernizare II. 5 Evolutia criminalitatii II. 6 Reprezentarea criminalitatii in literatura II. 7 Criminalitatea in cultura traditionala CAPITOLUL III PRESA DIN ROMANIA IN A DOUA JUMATATE A SECOLULUI AL XIX-LEA III. 1 Inceputurile presei III. 2 Presa in perioada 1850-1916 III. 3 Ziare si ziaristi CAPITOLUL IV REFLECTAREA CRIMINALITATII IN PRESA DIN ROMANIA IN A DOUA JUMATATE A SECOLULUI AL XIX-LEA IV. 1 Presa si criminalitatea IV. 2 Evolutii in prezentarea criminalitatii IV. 3 Modalitati de redare a criminalitatii IV. 4 Prezentarea infractiunilor in presa IV. 5 Raufacatori, victime si autoritati IV. 6 Razboi si criminalitate IV. 7 Teoria panicii morale CONCLUZII BIBLIOGRAFIE…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.