Crestinismul. Istoria unei idei si a modului in care aceasta ne-a modelat lumea PDF

  Coperta Carte Crestinismul. Istoria unei idei si a modului in care aceasta ne-a modelat lumea

  Iti doresti sa citesti cartea Crestinismul. Istoria unei idei si a modului in care aceasta ne-a modelat lumea scrisa de Tom Holland si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Crestinismul. Istoria unei idei si a modului in care aceasta ne-a modelat lumea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Crestinismul. Istoria unei idei si a modului in care aceasta ne-a modelat lumea

  Crestinismul este cea mai de durata si mai importanta mostenire a lumii antice, iar aparitia sa – cel mai important eveniment transforma tor din istoria occidentala. Chiar si numerosii occidentali de azi care au abandonat credinta stramosilor lor si refuza orice religie ca fiind o superstitie fara rost raman in mod evident mostenitori ai crestinis mului. Vazuta de aproape, diferenta dintre un sceptic si un credin cios poate parea de nereconciliat. Daca maresti focusul, impactul de durata al crestinismului asupra Occidentului poate fi observat in ceea ce a fost in mod traditional considerat opusul acestuia: stiinta, secularismul si, da, chiar ateismul. De aceea, Crestinismul va plasa povestea felului in care am ajuns sa fim ceea ce suntem si cum de gandim in modul in care o facem intr -un context istoric mai larg. Penduland in timp de la invazia persa na a Greciei din 480 i.Hr. la criza in curs a migratiei din Europa de azi si de la Nabucodonosor la The Beatles, va explora exact ceea ce a facut crestinismul atat de revolutionar si de disruptiv, cat de complet a ajuns sa satureze tiparul de gandire al crestinatatii latine si de ce, intr -un Occident care a devenit din ce in ce mai sceptic fata de afir matiile religiei, atat de multe dintre instinctele sale raman iremedia bil crestine. Scopul este dublu: sa il faca pe cititor sa aprecieze cat de noi si de diferite erau invataturile crestine cand au aparut si sa ne faca pe noi, si tot ceea ce luam acum drept firesc, sa parem, in con secinta, la fel de stranii in ochii restului lumii. Ne aflam la capatul unei transformari extraordinare a modului in care intelegem ce inseamna sa fii om si o putem aprecia pe de a -ntregul doar daca stim cum ne -a modelat crestinismul de -a lungul mileniilor….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Crestinismul. Istoria unei idei si a modului in care aceasta ne-a modelat lumea este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.