Cresterea bebelusului de la 0 la 3 ani PDF

Coperta Carte Cresterea bebelusului de la 0 la 3 ani

Iti doresti sa citesti cartea Cresterea bebelusului de la 0 la 3 ani publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cresterea bebelusului de la 0 la 3 ani chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cresterea bebelusului de la 0 la 3 ani

Conceputa sub forma unui ghid practic referitor la copilul mic, aceasta lucrare, completa si bogat ilustrata, va furnizeaza: raspunsuri la intrebarile cu privire la dezvoltarea, cu fiecare luna, a copilului dumneavoastra (crestere, primii pasi, limbajul, deprinderea curateniei…);informatii practice referitoare la alimentatie, somn, supravegherea medicala si principalele boli, ingrijirile, joaca, securitatea…marturisiri ale parintilor privitoare la lucrurile care ii nelinistesc. Va sunt prezentate dificultatile intampinate atunci cand se doreste impunerea unor limite sau in cazul eventualelor schimbari care survin in cadrul cuplului. Cartea abordeaza, de asemenea, problemele familiilor monoparentale sau recompuse, aspectele deosebite ale familiilor cu gemeni sau cu un copil adoptat, ca si situatiile cu care se confrunta parintii bebelusilor prematuri sau ai copiilor bolnavi ori cu handicap. Redactata sub coordonarea doctoritei pediatre Véronique Gagey, cu sprijinul unei echipe de specialisti, cartea raspunde tuturor preocuparilor parintilor de astazi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.