Creierul fericit PDF

Coperta Carte Creierul fericit

Iti doresti sa citesti cartea Creierul fericit publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Creierul fericit chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Creierul fericit

CREIERUL FERICIT SAU FERICIREA LA EA ACASAAdio, pseudofilozofii si tehnici de management, manuale motivationale, guru si psihologi pozitivi! Adio, bazaconii savante, adio, oameni fericiti cu creierul spalat! Mai ramane o singura intrebare: iubire, sex sau reflex? A, da, si inca una: fericirea iese din bancomat?Asadar, aceasta este o carte despre fericire si despre felul cum ne apare ea in creier. Ce o induce si de ce? De ce creierului nostru ii plac foarte mult unele lucruri si altele, categoric, nu?””Daca vrei sa faci pe cineva fericit, nu e nevoie sa fii lider, poti sa vinzi inghetata.””- STEVE JOBS… Dar ce anume determina un om sa fie fericit? De ce diferiti oameni se simt fericiti datorita unor diferiti stimuli, in diferite momente? Care este scopul fericirii? Si, de fapt, exista un scop al fericirii? Avand o predispozitie stiintifica, am incercat sa caut raspunsul, dar n-am gasit decat o avalansa de informatii, toate dubioase intr-o masura sau alta, si toate insistand ca au descoperit in mod cert secretele fericirii, universal valabile. Asta nu m-ar fi deranjat prea mult, dar aproape niciun secret din oferta lor nu folosea la ceva, nu putea sa isi depaseasca statutul de bazaconie. Prin urmare, din muntii de informatii acumulate, in urma prelucrarii lor in creierul meu fericit, aveti aceasta carte. Ajunge sa va reproduc cateva titluri reale, cu litere de-o schioapa, dintr-un tabloid celebru in tara mea: „”Puteti uita de bani – aflati cum sexul si somnul sunt cheia fericirii””, „”Cheia fericirii? Incepe cu un salariu de 2 000 de euro””, „”De ce secretul fericirii este sa ai 37 de lucruri pe care sa le imbraci?””, „”Adevarata cheie a fericirii? Daruiti covrigi pe strada”” si asa mai departe. Fiecare intelege ce vrea Exista oare o modalitate suta la suta sigura de a induce fericire in orice creier uman, asa cum se pare ca sustin atatia, sugerand ca obtinerea fericirii este cumva similara introducerii parolei in contul bancar on-line? Ar putea exista realmente fericirea etern…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.