Creierul barbatului PDF

Coperta Carte Creierul barbatului

Iti doresti sa citesti cartea Creierul barbatului publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Creierul barbatului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Creierul barbatului

Cercetatoarea americana Louann Brizendine, fondatoarea primei clinici din tara pentru studiul diferentelor dintre barbati si femei in privinta creierului, a comportamentului si a hormonilor, arata cum, in fiecare etapa a vietii, „realitatea masculina” este fundamental diferita de cea feminina. Explorand ultimele descoperiri in domeniul psihologiei si neurologiei, ea dezvaluie felul in care creierul masculin: rezolva problemele utilizand structurile sale analitice – nu pe cele emotionale; infloreste intr-un spatiu competitiv, joaca dur din instinct si este obsedat de rang si ierarhie; trece in perioada de pubertate printr-o sporire atat de importanta a nivelului de testosteron incat atribuie altor figuri umane o mare doza de agresivitate; are o arie consacrata domeniului sexual de 2, 5 ori mai mare decat cel feminin, ceea ce il face sa-si consume mai mult timp cu fantezii legate de corpul femeii. Creierul barbatului demoleaza numeroase stereotipuri. Expunerea stiintifica impecabila, la nivelul celei mai recente cunoasteri in domeniu, o recomanda pentru a fi citita de toti barbatii, dar mai ales de toate femeile care se straduiesc sa-i inteleaga….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.