Creierul afirmativ. Cum sa-ti ajuti copilul sa fie curajos, rezilient si autonom PDF

Coperta Carte Creierul afirmativ. Cum sa-ti ajuti copilul sa fie curajos, rezilient si autonom

Iti doresti sa citesti cartea Creierul afirmativ. Cum sa-ti ajuti copilul sa fie curajos, rezilient si autonom publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Creierul afirmativ. Cum sa-ti ajuti copilul sa fie curajos, rezilient si autonom de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Creierul afirmativ. Cum sa-ti ajuti copilul sa fie curajos, rezilient si autonom

Aveti in mana o carte esentiala pentru alimentarea potentialului pozitiv al copiilor, intretinerea si cresterea scanteii lor interioare. In loc sa va lasati copilul intr-o stare de agresiune, respingere si rigiditate (creierul negativ), il puteti ajuta sa se deschida fata de emotiile lui, fata de ceilalti si fata de lume, dezvoltandu-i receptivitatea, empatia si rezilienta (creierul afirmativ). Este ceea ce numim „”plasticitate cerebrala””.Ce puteti invata:- Cele patru elemente fundamentale ale creierului afirmativ – echilibrul, rezilienta, introspectia si empatia – si modul in care se pot consolida.- Sa determinati cand are nevoie copilul sa fie impins bland din zona lui de confort si cand trebuie sa aterizeze pe salteaua amortizatoare a sigurantei si familiaritatii.- Strategii pentru a elimina starile emotionale si de comportament negativ (agresiune si inchidere) si a extinde capacitatea copilului de a gandi pozitiv….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.