Creeaza, confectioneaza si joaca-te! PDF

Coperta Carte Creeaza, confectioneaza si joaca-te!

Iti doresti sa citesti cartea Creeaza, confectioneaza si joaca-te! publicata de editura ARC? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Creeaza, confectioneaza si joaca-te! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Creeaza, confectioneaza si joaca-te!

Urmand pas cu pas instructiunile din aceasta carte, copilul dvs. va invata sa creeze de sine statator aplicatii si mici panouri, figurine hazlii, decoratii inedite pentru diverse ocazii festive, detalii pentru costumul de carnaval, piese pentru jocuri inventate de el sau instrumente muzicale de jucarie. Folosind materiale naturale sau obiecte care nu-si mai gasesc utilitatea in gospodarie, va mesteri casute si dulapioare pentru papusi, avioane mici, robotei, pestisori, pasari si animalute fel de fel. Astfel micutul va capata de mic deprinderi de munca, isi va dezvolta motricitatea fina, gandirea spatiala, perseverenta si imaginatia. Creand impreuna cu el, veti fi surprinsi sa vedeti cat de repede si cat de frumos creste!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.